Accident cumplit: Adolescent spulberat de o maşină în timp ce mergea cu bicicleta

Un accident cumplit s-a produs pe o şosea din Botoşani, în noaptea de miercuri spre joi. Un adolescent de 15 ani care mergea cu bicicleta a fost spulberat de o maşină. El a fost târât de mașină pe o distanţă de 50 de metri. Băiatul îşi serbase ziua de naştere chiar cu două zile înainte şi era fericit că mama lui venise din Italia special pentru aniversarea sa, informează România TV.

03 sept. 2015, 07:15
Accident cumplit: Adolescent spulberat de o maşină în timp ce mergea cu bicicleta

Scenele de groază au avut loc pe Drumul European 58, în localitatea Flămânzi, din judeţul Botoşani. Băiatul a ieşit cu bicicleta pe drumul principal fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un şofer de 23 de ani care gonea nebuneşte cu maşină puternică.

Impactul a fost devastator. Şoferul a încercat să frâneze, dar avea o viteză atât de mare încât maşina, cu copilul şi bicicleta pe capotă, s-a oprit după mai bine de 50 de metri.

Martorii spun că şoferul gonea cu peste 100 de kilometri pe oră.

Citeşte şi Biciclist din Bucureşti, transportat la spital după ce a fost lovit de o maşină

Medicii au încercat zeci de minute să-l readucă la viaţă pe copil, timp în care părinţii au stat încontinuu lângă el. Din păcate însă, rănile erau prea grave.

Adolescentul împlinise marţi 15 ani. Mama lui venise din Italia special să sărbătorească evenimentul cu familia. Femeii i s-a făcut rău când a aflat că băiatul ei a murit. Şoferul a stat ascuns într-o maşină de poliţie ca să se ferească de oamenii furioşi. El este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii spun că vina este comună, pentru că nici băiatul nu s-a asigurat. Ei vor stabili în ce măsură putea fi salvat dacă şoferul ar fi avut viteză regulamentară.