Accident CUMPLIT cu doi morţi, surprins de camere, la Buzău. Maşina a intrat cu viteză în magazin VIDEO

Doi tineri din Buzău şi-au pierdut viaţa sâmbătă noapte, după ce au intrat cu maşina în geamurile magazin, apoi într-un zid de beton. Tinerii se întorceau de la o discotecă, iar în drum spre casă, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului.

09 feb. 2014, 06:37
Accident CUMPLIT cu doi morţi, surprins de camere, la Buzău. Maşina a intrat cu viteză în magazin VIDEO

Un accident cumplit s-a petrecut sâmbătă noapte, în judeţul Buzău. Doi băieţi care se întorceau de la discotecă au murit, după ce şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Potrivit România TV, maşina a intrat cu o viteză năucitoare în geamurile unui magazin şi s-a oprit într-un perete de beton. Potrivit martorilor, tinerii nu au avut nicio şansă de supravieţuire.

Vezi şi ACCIDENT TERIBIL surprins de camerele de supraveghere. Un bolid a fost pur şi simplu spulberat VIDEO

Nenorocirea s-a petrecut la ora 3 dimineaţa, în localitatea Mărăcineni. Tinerii, unul de 19 ani, iar celălalt de 25, petrecuseră ore bune într-o discotecă. În drum spre casă, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei foarte mari. Impactul a fost atât de puternic încât au fost distruşi şi stâlpii de susţinere ai peretelui. O cameră de supraveghere a înregistrat totul.

Rezultatele examenului medico-legal vor arăta şi dacă tinerii consumaseră alcool înainte să plece la drum.

Vezi şi A sărit cu maşina de pe pod, de la peste 20 de metri. Accident teribil surprins de camerele de supraveghere