ACCIDENT CUMPLIT de Sfânta Maria: Şase persoane, patru adulţi şi doi copii, au murit VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN2 E85, în judeţul Vrancea, de Sfânta Maria. Şase persoane, patru adulţi şi doi copii, au murit pe loc după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Se pare că patru persoane sunt din aceeaşi familie. Imaginile tragediei sunt înfricoşătoare: maşinile nu au mai putut fi recunoscute. 

15 aug. 2014, 12:37

Două maşini s-au ciocnit frontal, vineri după-masa, la ieşirea din localitatea Adjud către Bacău, în Zona cartierului” Umbrărescu”, informează România TV. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a făcut o depăşire neregulamentară. 

Potrivit primelor informaţii, patru persoane – doi adulţi şi doi copii – au murit pe loc. Din cea de-a doua maşină, alţi doi oameni, soţ şi soţie, au murit la spital. Fiul lor de 21 de ani este în stare gravă.

„Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 15.00. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o altă maşină. Pentru scurt timp traficul a fost blocat, în principal s-a circulat îngreunat, dar nu au fost probleme de trafic”, a declarat, la România TV, Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

CITEŞTE ŞI: Accident rutier pe DN1. Trei maşini au fost implicate şi două persoane au fost rănite

Un alt accident grav a avut loc la Galaţi. O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut vineri pe DN 25 în zona localităţii gălăţene Braniştea.

‘Din primele cercetări, o autoutilitară condusă de un bărbat de 24 de ani a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de un autoturism în care se aflau cinci persoane. O femeie de 62 de ani aflată pe bancheta din spate a autoturismului a decedat iar alte patru persoane au fost rănite’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, agent-şef Bogdan Cojocaru.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă câteva ore iar cozile de maşini s-au întins pe o distanţă de aproape doi kilometri, pe ambele sensuri