Accident cumplit pe DN 1. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav

Un accident cumplit între două maşini s-a petrecut miercuri dimineaţă, în judeţul Alba. O persoană a murit pe loc după ce a fost aruncată din autoturismul în care se afla. De asemenea, alte două persoane au fost rănite în urma impactului.

27 oct. 2021, 09:15

Accident cumplit în Alba. Două persoane au fost grav rănite și una și-a pierdut viața în urma impactului dintre două maşini.

Accident cumplit în Alba. O persoană a murit

Citeşte şi Accident ca-n filme în centrul Capitalei. O mașină de Poliţie a fost proiectată într-un panou publicitar, în Piaţa Unirii

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe DN1, în aprpiere de localitatea Sântimbru.

„În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată. Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a precizat Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba.

Din păcate, salvatorii de la ISU nu au reuşit să salveze victima aflată în stop-cardiorespirator, fiind nevoiţi să declare decesul. Celelalte 2 victime erau încarcerate, conștiente, cu multiple traumatisme, fiind trasportate la UPU Alba.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Traficul în zonă este blocat.

Potrivit datelor făcute publice de Eurostat, România este pe primul loc în UE la numărul de morţi pe şosele. La polul opus, cele mai sigure şosele sunt în Suedia, unde s-au înregistrat 22 de persoane decedate la un milion de locuitori, în urma unui accident rutier, Irlanda (29), Malta (32) şi Olanda (34).

Citeşte şi Accident cu doi morţi în Botoşani. Coliziune fatală şi în Bistriţa şi trafic deviat pe DN1, sensul spre Braşov