Accident cumplit în Arad. Un bărbat a murit pe loc

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit joi după-amiază într-un accident rutier în zona localităţii Susani, aparţinătoare comunei Igneşti, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca.

30 aug. 2018, 13:40

Potrivit sursei citate, la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier pe DJ 793C, între localităţile Susani şi Igneşti.

‘Persoana care a sunat la telefon a anunţat ieşirea unui autoturism în decor, alături aflându-se corpul unui bărbat, şoferul autoturismului. Se pare că acesta a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost aruncat afară din autovehicul, decedând pe loc’, a precizat maior George Pleşca.

La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD din cadrul Gărzii nr 1 Sebiş, bărbatul fiind găsit însă fără viaţă lângă autoturism.

De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri, care au făcut cercetări în cauză sub supravegherea unui procuror, pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul

 Citeşte şi Copilul de 13 ani rănit în accidentul din Bistriţa Năsăud a murit la spital