Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod

Un accident cumplit s-a petrecut luni dimineaţă, în judeţul Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav după ce o maşină a intrat într-un cap de pod.

03 ian. 2022, 08:21
Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod
Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc

Accident cumplit în Bacău. Tragedia s-a petrecut pe DN 2G, în localitatea Ardeoani. Din cauza accidentului, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Accident cumplit în Bacău. Două persoane a murit

Citeşte şi Accident cu șase victime la Brașov, în ultima zi din an! Un autobuz a fost implicat

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut după ce un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod. În urma impactului,şoferul în vârstă de 30 de ani şi un pasager  de 17 ani au murit pe loc. O a treia victimă a primit ajutor medical la faţa loculi, iar un adolescent de 16 ani a fost transportat la spital.

Circulaţia în zonă se desfăşoară alternativ, pe un singur fir.

Citeşte şi Tânără de 21 de ani, accidentată mortal de o maşină de Poliţie în Sibiu în timp ce traversa

Accident teribil în Capitală. O mașină a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf. A fost implicat și un STB!

Din primele informații, se pare că mașina a ajuns pe trotuar și a lovit un copac. Mai mul decât atât, în accident ar fi fost implicat și un STB.

Sunt patru victime, printre care şi şoferul autoturismului care a intrat în gard. Acesta are permis din septembrie 2021 şi are 19 ani. Una din victime este minoră, un tânăr de 17 ani a fost dus la Grigore Alexandrescu.

Şoferul autoturismului avariat a fost transportată la Spitalul Elias, iar celelalte victime au fost transportate la Spitalul Floreasca.