ACCIDENT CUMPLIT în Botoşani. Un agricultor a fost decapitat de un utilaj

Scene de groază au fost surprinse într-o localitate din Botoşani. Un bărbat a murit prins într-un utilaj de făcut baloţi, sub ochii mai multor oameni. Practic, bărbatul a rămas cu capul înăuntru în timp ce încerca să repare maşina lăsată pornită.

27 iul. 2016, 14:22
ACCIDENT CUMPLIT în Botoşani. Un agricultor a fost decapitat de un utilaj

Accidentul cumplit s-a petrecut pe un câmp ce aparține de satul Mândrești din comuna Vlădeni. Petru Movanu, un sătean de 57 de ani, și-a găsit sfârșitul prins într-un utilaj de baloți, scrie botosaneanul.ro.

El lucra singur la câmp, pe un tractor ce avea atașat utilajul. La un moment dat se bănuiește că s-ar fi blocat utilajul care făcea baloți. Bărbatul a coborât pentru a remedia problema, însă fără să oprească motorul acestuia. În acel moment a fost prins în timp ce încerca să deblocheze utilajul și tras în interior.

A rămas cu capul blocat în mașinărie și corpul în afara acesteia. Oamenii care lucrau în apropiere au dat alarma. În zonă a ajuns garda de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ambulanța de terapie intensivă mobilă.

Bărbatul a fost declarat decedat.

Citeşte şi Militar din Dej, mort în accident de muncă. Bărbatul a căzut de pe acoperişul Căminului militar