Accident cumplit în Braşov, între un microbuz şi un autoturism. 11 persoane au fost rănite. VIDEO

Un accident cumplit între un microbuz şi un autoturism a avt loc pe DN13, între Braşov şi Feldioara. În microbuz se aflau cinci copii, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani.

02 mart. 2021, 15:45
Accident cumplit în Braşov, între un microbuz şi un autoturism. 11 persoane au fost rănite. VIDEO
Accident între Braşov şi Feldioara, între un microbuz şi un autoturism

Accident Braşov între un microbuz şi un autoturism. 11 persoane au fost rănite, conducătorul autoturismului având leziuni mai grave. Accidentul s-a produs pe DN 13, între Braşov şi Feldioara, potrivit observatorulbv.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a transmis că la locul accdeintului au ajuns cinci echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, o descarcerare și două echipaje de pompieri.

Citeste si Fosta soţie a unui cunoscut interlop a provocat un accident grav. Nu avea permis şi s-a urcat băută la volan

Accident în Braşov între un microbuz şi un autoturism. Care este starea victimelor

În microbuz erau zece persoane, dintre care şi cinci copii, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani, toate fiind conştiente, a precizat ISU Braşov. Din declaraţiile reprezentanţilor ISU Braşov, conducătorul autoturismului este în stare mai gravă.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au precizat că 11 persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi că doar unul dintre şoferi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Cel de-al doilea şofer nu a putut fi testat deocamdată. Traficul este blocat pentru efectuarea de cercetări la faţa locului.

Citeste si Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din cartierul Andronache. Şoferiţa a recunoscut că a băut ROM

Accident tragic în Brașov. O persoană a murit în urma impactului devastator

Tot Braşovul a fost scena unei tragedii similare la mijlocul lunii februarie. O persoană a decedat în urma unui accident rutier între localitățile Homorod și Cața, în județul Brașov.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, în urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, pentru una dintre acestea cadrele medicale sosite la faţa locului declarând decesul, iar cealaltă primind îngrijiri medicale la faţa locului. Ambele victime erau încarcerate, doar una dintre ele fiind conştientă, potrivit Agerpres.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0, a precizat IPJ Braşov.