ACCIDENT CUMPLIT în Bucureşti. O persoană şi-a pierdut viaţa VIDEO

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a intrat cu bolidul într-un copac, în Capitală. Scena de coşmar a fost văzută de prietenii săi, care erau într-un alt autoturism. Cu toţii se întorceau de la munte, unde petrecuseră de Crăciun, informează România TV.

26 dec. 2014, 21:45
ACCIDENT CUMPLIT în Bucureşti. O persoană şi-a pierdut viaţa VIDEO

Tânărul de 20 de ani era în maşină cu un amic de aceeaşi vârstă. Se întorceau de la munte, unde şi-au petrecut Crăciunul alături de alţi prieteni, care îi urmau cu un alt autoturism, la scurtă distanţă. După ce a intrat în Capitală, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie, ignorând carosabilul umed. Aproape de Casa Presei, nu a mai putut controla bolidul şi a intrat într-un copac.

Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a suferit mai multe răni. Scenele dramatice s-au petrecut sub ochii prietenilor lor.

Citeşte şi ACCIDENT SPECTACULOS suprins de o cameră video: Un camion intră într-o maşină VIDEO

„Au fost două victime în accidentul rutier, una dintre ele decedată, cea de a doua în stare bună cu traumatism cranio cerebral uşor, a fost transportată de echipajul de prim ajutor la Spitalul Elias”, a declarat Lenchievici Andreea Alexandra, medic specialist Medicina de Urgenţă SMURD.

„Din primele informaţii a pierdut controlul direcţiei de mers din cauza vitezei excesive şi pe fondul unui carosabil umed şi alunecos. În urma impactului cu un copac de pe marginea drumului, şoferul, un bărbat în vârstă de 20 de ani, şi-a pierdut viaţa”, a precizat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Trupul neînsuflețit al șoferului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Amicul său a rămas internat în spital, cu mai multe răni.

Citeşte şi Accident CUTREMURĂTOR în Ajunul Crăciunului. O femeie a murit, doi oameni au fost proiectaţi prin geam