Şoferul care a fugit de la accidentul din Capitală, în care mai multe maşini au luat foc, a fost reţinut UPDATE

Şoferul care fugit de la accidentul în care au fost implicate mai multe maşini, în Bucureşti, a fost reţinut. În urma tragediei o femeie a murit, iar o tânără a fost grav rănită.

08 nov. 2017, 14:22
Şoferul care a fugit de la accidentul din Capitală, în care mai multe maşini au luat foc, a fost reţinut UPDATE

UPDATE: Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, miercuri seară, că s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani implicat în accidentul de marţi seară în care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului”, anunţă Brigara Rutieră.

Cercetările sunt continuare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

„Șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltarii de mostre biologice”, au declarat autoritățile, potrivit observator.tv.

Se pare că șoferul mașinii BMW, care ar fi circulat regulamentar, a coborât după accident din mașină și a scos victimele. A luat un stingător din portbagaj și a încercat să stingă incendiul pornit în mașina fetelor, după care a dispărut de la fața locului.

ANCHETĂ la ISU după ce ambulanţa a ajuns după 25 minute la accidentul GRAV în care patru maşini au luat foc pe strada Baicului

Accidentul a avut loc în zona Baicului din Capitală. Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre ele a luat foc. Alte trei autoturisme care erau staţionate au fost cuprinse de flăcări. O femeie în vârstă de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii și este intubată. Ea are arsuri în procent ridicat și pe suprafața corporală și a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Citeşte şi Un mort şi un rănit grav, într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Bucureşti