Accident cumplit în Capitală. O persoană a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, luni dimineaţă, în Capitală. O persoană a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

30 aug. 2021, 12:04
Accident cumplit în Capitală. O persoană a murit pe loc

Accident cumplit în Capitală, în zona parcului IOR. O persoană a murit după ce a fost lovită în plin de un autoturism.

Accident cumplit în Capitală

Potrivit primelor informaţii, victima a fost resuscitată timp de aproximativ 20 de minute de echipajul SMURD prezent la faţa locului. Șoferul vinovat conducea un Peugeot 307.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Din cauza accidentului, traficul a fost îngreunat în zonă luni dimineaţa.

Citeşte şi Accident teribil, cine este tânărul care a murit într-un accident de motocicletă

Accident grav în Maramureş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Un accident grav a avut loc luni dimineaţă şi în Maramureş. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite. Accidentul s-a produs pe DJ 184, în apropierea satului Şurdeşti.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 59 de ani din Săcel, aflat la volanul unui autoturism, care circula din direcţia Cavnic către Baia Sprie, în afara localităţii Şurdeşti a intrat în coliziune cu un alt vehicul, care circula în aceeaşi direcţie,condus de un bărbat de 47 de ani din Vişeu de Sus. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă spre dreapta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unei pasagere de 42 de ani şi a unui minor de 6 ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Citeşte şi Accident teribil. 16 persoane au murit după ce autocarul s-a prăbuşit 200 m în prăpastie

Un BMW s-a rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod. Mai multe persoane rănite

Un accident grav s-a petrecut în judeţul Iaşi, între Mihail Kogălniceanu și Țigănași. Un şofer a pierdut cotrolul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. În urma impactului, maşina s-a rupt în două iar patru persoane au fost rănite, potrivit BZI. 

La fața locului au intervenit un ASAS, TIM, un echipaj de prim ajutor și un echipaj SAJ.

Două persoane au refuzat să fie transportaţi la spital, un tânăr de 19 ani s-a ales cu o fractură complexă deschisă gamba dreapta și femur drept, tcc cu PC, contuzie toracoabdominala și posibila interesanta vasculara la nivelul fracturii deschise de la gamba. Acesta a fost transportat la UPU Spiridon.

Șoferul de 22 de ani este policontuzionat, stabil hemodinamic și respirator. Clinic prezintă doar escoriatie la genunchiul stâng.