Accident CUMPLIT în Giurgiu. Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat: un copil a murit, alte şase persoane sunt rănite

Un copil a murit şi alte şase persoane au fost rănite, marţi, după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Cei şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital.

25 iun. 2019, 10:53
Accident CUMPLIT în Giurgiu. Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat: un copil a murit, alte şase persoane sunt rănite

Un copil în vârstă de 15 ani încarcerat sub un microbuz a decedat, iar alţi patru adulţi şi doi copii, toţi cetăţeni bulgari, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce un microbuz înmatriculat în Marea Britanie şi în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat, marţi, pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în afara localităţii Plopşoru.

„Detaşamentul Giurgiu, cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi o autoplatformă de transport pacienţi şi victime multiple au intervenit marţi, pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în afara localităţii Plopşoru, după ce un microbuz în care se aflau şase adulţi şi trei copii s-a răsturnat”, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El spune că în urma accidentului a fost găsit încarcerat şi decedat sub microbuz un minor în vârstă de 15 ani, iar alţi patru adulţi şi doi copii, toţi cetăţeni bulgari, au necesitat transport la spital.

„Prin 112 am fost anunţaţi despre faptul că un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 5. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie rutieră, un echipaj de poliţie rurală şi şapte ambulanţe. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un microbuz cu 8+1 locuri înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, şi care se deplasa de la Bucureşti către Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, s-a răsturnat. În microbuz erau şase adulţi şi trei copii, un minor încarcerat a decedat, iar ceilalţi au necesitat îngrijiri medicale, patru adulţi şi doi copii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Traficul în zonă se desfăşoară normal.


loading...