Accident cumplit în Iaşi. O persoană a murit, iar alte 13 au fost rănite. A fost activat PLANUL ROŞU

Un accident cumplit a avut loc, marţi dimineaţă, în judeţul Iaşi. Un autocamion, un autobuz şi un microbuz au fost implicate. O persoană a murit şi alte 13 au fost rănite. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie. 

29 sept. 2020, 05:19

Accident s-a petrecut în zona localităţii Leţcani din judeţul Iaşi. Un TIR cu volan pe dreapta, care venea din direcţia Bogonos, a vrut să intre pe drumul european şi din cauză că nu s-a asigurat a intrat într-un autobuz care circula regulamentar. Acesta s-a învârtit de câteva ori şi a lovit un microbuz. 

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de transport victime multiple, 3 echipaje de prim ajutor calificat, o ambulanţă terapie intensivă mobilă, o descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarerare, precum şi alte 3 ambulante ale serviciului judeţean de ambulanţă.

În urma impactului au fost înregistrate 13 victime, dintre care 4 încarcerate. Până la acest moment şase victime au fost transportate la spital. Una dintre victimele încarcerate şi-a pierdut viaţa.

Cele şase persoane transportate la spital sunt cinci : bărbaţi vârste de 39, 44, 29, 30, 43 şi o femeie de 35 de ani. Şoferul uneia dintre maşini, un bărbat de 55 de ani care era încarcerat, a murit.

Citeşte şi O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier. Patru persoane sunt rănite