Accident cumplit în Iaşi. Trei persoane au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi, în judeţul Iaşi. Trei persoane au murit, iar două au fost rănite după ce un TIR a intrat în plin într-o maşină.

21 ian. 2021, 14:15
Accident cumplit în Iaşi. Trei persoane au murit pe loc
Accident cumplit în Iaşi. Trei persoane au murit pe loc

Accident cumplit în Iaşi. Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. În urma impactului cu tirul, maşina a lovit o troiță pe care a scos-o din pământ, apoi a ricoșat în poarta unei ferme.

Accident cumplit în Iaşi

Trei persoane au murit pe loc, două femei și un bărbat, iar două sunt rănite.

„În jurul orei 13.00, politistii au fost sesizati despre un accident rutier care a avut loc pe Dj246, la iesirea din localitatea Scânteia in care a fost implicat un tir si un autoturism. In urma accidentului 3 persoane au decedat. In cauza se efectueaza cercetari pt vatamare corporală din culpă si ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Iași, potrivit ziarul de Iaşi. 

Citeşte şi Accident cu cinci mașini în Vrancea. O femeie a murit, alte două persoane au fost rănite

Maşina era condusă de o şoferiţă începătoare.

„ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la fata locului s-a constat faptul ca 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viata, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este in dinamica”, au precizat reprezentanții ISU Iași.