Accident cumplit în Mehedinţi. Două persoane au murit şi una a fost dusă de urgenţă la spital – VIDEO

Un accident rutier cumplit a avult loc vineri după-amiază, în Mehedinţi în zona localității Gura Văii.

19 feb. 2021, 16:42
Accident cumplit în Mehedinţi. Două persoane au murit şi una a fost dusă de urgenţă la spital – VIDEO

Accident cumplit în Mehedinţi. În incident au fost implicate un autoturism şi o autilitară. În urma impactului două persoane au murit şi încă una a fost transportată de urgenţă la spital. Traficul a fost blocat în zonă.

Accident cumplit în Mehedinţi. Cum s-a petrecut nenorocirea

„Traficul rutier este oprit pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – Orșova, în zona localității Gura Văii, județul Mehedinți, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară, două persoane au decedat și o a treia a fost rănită. Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Se estimează reluarea circulației în 40 de minute.”, a declarat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De altfel, tot în decursul zilei de astăzi, un accident rutier s-a produs astăzi la o intersecție din Drobeta Turnu Severin, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Mehedinți, un tânăr de 19 ani, din localitatea Șimian în timp ce conducea un autoturism pe strada Matei Vasilescu la intersecția cu strada George Coșbuc a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate.
În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de tânăr și a conducătoarei auto de 50 de ani. Ambele victime au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, un accident rutier s-a produs joi, pe drumul național DN 1, pe raza localității Cunța. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebes a intervenit la un accident rutier produs pe DN 1, pe raza localității Cunta. În accident a fost implicat un autoturism iesit în afara părții carosabile, răsturnat.

Șoferul de sex feminin a fost evacuat din autoturism și asistat medical de echipajul SMURD B2 refuzând transportul la spital. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Citeşte şi: Accident mortal în Sibiu. O persoană a murit și alte șase au fost rănite după un accident între un autorurism și un microbuz