Accident cumplit în Neamţ. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

Un bărbat de aproximativ 55 de ani a murit şi alte trei persoane, printre care şi un copil de aproximativ 13 ani, au fost rănite, miercuri seară, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini şi care a avut loc în judeţul Neamţ.

26 sept. 2018, 19:40
Accident cumplit în Neamţ. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seara, la.un accident rutier petrecut în localitatea Bicazu Ardelean, în eveniment fiind implicate două maşini.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie de capacitate medie, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. La locul evenimentului a ajuns mai întâi un echipaj medical care se deplasa la alt caz, cadrele medicale începând să acorde îngrijiri pentru doi bărbaţi aflaţi în stare de inconştienţă. În ciuda eforturilor depuse, unul dintre bărbaţi, de aproximativ 55 de ani, a murit.

Cel de-al doilea bărbat a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi dus la spital. La unitatea medicală au mai fost duşi o femeie şi un copil de aproximativ 13 ani, ultimele două victime fiind conştiente.

Bărbatul decedat, femeia şi copilul erau într-o maşină, iar bărbatul preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă era singur în cealaltă maşină.