Accident cumplit în Piatra-Neamț! Un tânăr de 24 de ani a murit, alte două persoane sunt grav rănite

Un accident tragic a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Piatra-Neamț.

11 mart. 2022, 08:20
Accident cumplit în Piatra-Neamț! Un tânăr de 24 de ani a murit, alte două persoane sunt grav rănite

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Piatra-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că în accident au mai fost răniţi şoferul şi un alt pasager.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil şi răsturnându-se pe cupola autovehiculului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor două persoane în vârstă de 24 de ani, respectiv 32 de ani, din Piatra-Neamţ, pasageri în autoturismul în cauză, care au fost preluaţi de echipajele medicale. Din păcate, la scurt timp după preluarea acestora, a fost anunţat decesul tânărului de 24 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform sursei citate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și Accident grav pe A1! O mașină răsturnată și o persoană încarcerată! Elicopter SMURD, intervenție de urgență

Citește și Veste teribilă pentru Ion Iliescu! Femeia care a fost mâna sa dreaptă în ierarhia PCR a murit într-un accident rutier!