Accident cumplit în Târgovişte. Un bărbat a fost îngropat de viu sub un mal de pământ

Un bărbat de 40 de ani a fost prins, joi, sub un mal de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare a unui cartier ANL. Colegii lui au sunat disperaţi la 112 pentru a cere ajutor, însă omul nu a mai avut nicio şansă.

24 sept. 2015, 14:00
Accident cumplit în Târgovişte. Un bărbat a fost îngropat de viu sub un mal de pământ

Un grav accident de muncă s-a întâmplat, joi dimineaţă, în cartierul de ANL Sagricom, din Târgovişte, unde un mal de pământ s-a surpat peste trei muncitori care lucrau la reţeaua de canalizare. Bărbaţii se aflau, se pare, pe mal în momentul în care acesta s-a surpat. Doi dintre ei au reuşit să scape, însă, al treilea, a murit strivit de tone de pământ.

Potrivit adevarul.ro, muncitorul prins în gaura morţii avea 40 de ani. Se pare că oamenii au săpat şanţul fără să asigure corespunzător malurile.

„Eram pe mal toţi şi s-a rupt cu noi. El a picat primul. Nu era înăuntru. Am pus ţeava, nisip, şi trebuia să acoperim. Atunci s-a surpat. Eu am fost îngropat până la mijloc. Am reuşit să ies”, ne-a spus unul dintre muncitori.

Vezi şi: Mai mulţi muncitori au construit un DRUM peste un BĂRBAT. Ce s-a întâmplat este şocant

După mai bine de trei ore de săpături, pompierii au reuşit să dea de muncitor. „La locul solicitării era un bărbat decedat. Nu s-au impus manevrele de resuscitare, având leziuni incompatibile cu viaţa. A fost găsit după trei ore”, a spus Necula Polixenia, asistentă şefă Ambulanţa Dâmboviţa.

Poliţia a deschis un dosar în acest caz, urmând a se stabili cum s-a întâmplat nenorocirea.