Accident cumplit în Vâlcea: Şapte persoane au fost rănite. Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi DN1

Un accident cumplit a avut loc, duminică, în judeţul Vâlcea. Şapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini. Traficul în zonă a fost blocat. De asemenea, se circulă îngreunat şi pe Autostrada Soarelui şi DN1.

22 aug. 2021, 18:19
Accident cumplit în Vâlcea: Şapte persoane au fost rănite. Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi DN1
Accident cumplit în Vâlcea: Şapte persoane au fost rănite.

Accident cumplit în Vâlcea. Şapte persoane, printre care şi un copil în vârstă de trei ani, au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

Accident cumplit în Vâlcea. Şapte persoane au fost rănite

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, în apropiere de Brezoi, judeţul Vâlcea. Pompierii militari au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu 4 ambulanţe.

„Echipajele SAJ au evaluat 6 persoane, toate  vor fi transportate la spital. Victimele sunt conştiente, copilul are atac de panică. Sunt în total 7 victime”, a precizat ISU Vâlcea.

Potrivit poliţiştilor, soferii nu au consumat alcool înainte de a urca la volan. Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Traficul în zonă a fost blocat.

Citeşte şi Accident feroviar la Miercurea Ciuc. Un tren a lovit un autoturism care a luat foc

Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii recomandă rute alternative

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră – 16:45 – valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța.

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;

DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 (E60) Oradea – Cluj-Napoca, în zona localității Borod, județul Cluj, a avut loc o coliziune între o motocicletă și un autoturism, eveniment soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 30 de minute.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

De asemenea, recomandăm șoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate”, recomanda poliţiştii.

Citeşte şi Accident grav în zona târgului Vitan. Un TIR a fost la un pas să cadă în Dâmboviţa