Accident cumplit între două camioane. Un şofer a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Harghita. Un şofer a murit pe loc, iar altul a fost transportat la spital în stare gravă după ce două camioane s-au ciocnit.

26 nov. 2020, 12:08
Accident cumplit între două camioane. Un şofer a murit pe loc
Accident cumplit în Harghita. Două camioane s-au ciocnit.

Accident cumplit între două camioane. Totul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN13B Gheorgheni-Praid, in zona localitatii Joseni, din judetul Harghita. Unul dintre soferi a murit pe loc, prins in cabina transformata intr-un morman de fiare, iar celalalt a fost scos in viata de salvatorii de la ISU si transportat de urgenta la spital.

„Unul dintre soferi a suferit leziuni incompatibile cu viata, iar celalalt sofer ranit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului; a fost preluat si transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru ingrijiri medicale de specialitate”, au transmis pompierii din Harghita, potrivit szekelyhon.ro.

Citeşte şi Accident cu o ambulanţă care transporta un pacient suspect de COVID-19 în Bucureşti

Accident pe Podul Fundeni. Şase maşini s-au ciocnit

Accident în lanț în această dimineață pe podul Fundeni din Capitală. Șase mașini s-au ciocnit, joi dimineaţă în sectorul 2 al Capitalei, iar traficul a fost complet blocat.

Din primele informaţii, un şofer nu a fost atent şi nu a păstrat distanţa faţă de vehiculului din faţa sa şi s-a ciocnit de acesta. Ulterior alte patru maşini au fost implicate în accident.

Din fericire nu există victime, dar circulaţia a fost blocată după acest accident pe Podul Fundeni.

Unele maşini au fost deja ridicate de platoforme pentru a fi duse la servici. În prezent se aşteaptă altele care să preia şi celelalte maşini implicate în accident. Din această cauză, la această oră se circulă cu greutate pe Podul Fundeni.