Accident cumplit între două camioane. Un şofer a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Harghita. Un şofer a murit pe loc, iar altul a fost transportat la spital în stare gravă după ce două camioane s-au ciocnit.

26 nov. 2020, 12:08
Accident cumplit între două camioane. Un şofer a murit pe loc
Accident cumplit în Harghita. Două camioane s-au ciocnit.

Accident cumplit între două camioane. Totul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN13B Gheorgheni-Praid, in zona localitatii Joseni, din judetul Harghita. Unul dintre soferi a murit pe loc, prins in cabina transformata intr-un morman de fiare, iar celalalt a fost scos in viata de salvatorii de la ISU si transportat de urgenta la spital.

„Unul dintre soferi a suferit leziuni incompatibile cu viata, iar celalalt sofer ranit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului; a fost preluat si transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru ingrijiri medicale de specialitate”, au transmis pompierii din Harghita, potrivit szekelyhon.ro.

Citeşte şi Accident cu o ambulanţă care transporta un pacient suspect de COVID-19 în Bucureşti

Accident pe Podul Fundeni. Şase maşini s-au ciocnit

Accident în lanț în această dimineață pe podul Fundeni din Capitală. Șase mașini s-au ciocnit, joi dimineaţă în sectorul 2 al Capitalei, iar traficul a fost complet blocat.

Din primele informaţii, un şofer nu a fost atent şi nu a păstrat distanţa faţă de vehiculului din faţa sa şi s-a ciocnit de acesta. Ulterior alte patru maşini au fost implicate în accident.

Din fericire nu există victime, dar circulaţia a fost blocată după acest accident pe Podul Fundeni.

Unele maşini au fost deja ridicate de platoforme pentru a fi duse la servici. În prezent se aşteaptă altele care să preia şi celelalte maşini implicate în accident. Din această cauză, la această oră se circulă cu greutate pe Podul Fundeni.


loading...