Accident cumplit la Bistriţa. Lovită pe trecere, a fost cărată pe capotă 20 de metri

O femeie din Bistriţa este în stare gravă după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer care gonea cu viteză foarte mare. Potrivit România TV, victima a fost cărată pe capota maşinii peste 20 de metri, apoi a fost aruncată pe şosea.

29 dec. 2013, 17:26
Accident cumplit la Bistriţa. Lovită pe trecere, a fost cărată pe capotă 20 de metri

Accidentul a avut loc pe un bulevard din centrul oraşului Bistriţa, chiar pe zebră. Femeia a fost pur şi simplu spulberată de şoferul care gonea nebuneşte şi nu a mai apucat să oprească la trecerea de pietoni.

Ca o haina zbura femeia, am crezut ca-i o haină, că zboară ceva. Era micuţă femeia„, a povestit unul dintre martori, iar unul dintre şoferii din trafic a spus pentru România TV: „Eu am dat prioritate, el a fost pe prima bandă, eu pe a doua. A adus-o pe maşină, apoi a picat în spate şi a spart luneta”.

Femeia a fost lovită cu putere şi cărată pe capotă peste 20 de metri după care a căzut pe şosea. „Dupa impact, autoturismul a mai rulat 21,50 metri. Sigur, femeia a fost ridicata pe capota, proiectata pe luneta, dupa care a cazut pe carosabil„, a declarat şi Vasile Andrieş, de la Poliţia Rutieră Bistriţa.

Victima a ajuns la spital în stare gravă, iar şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi A murit după un accident pe trecerea de pietoni. Mergea să cumpere cadouri de Crăciun