Accident cumplit la Constanţa. Trei oameni au murit, o victimă e în stare critică

Un accident tragic a avut loc miercuri la Constanţa. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, iar un al patrulea e în stare critică.

17 nov. 2021, 13:36

Accident cumplit la Constanţa. Trei oameni au murit, o victimă e în stare critică

Accidentul s-a petrecut între localitățile Topraisar și Mereni din județul Constanța. Două maşini s-au ciocnit.

Trei persoane au rămas încarcerate și au fost găsite inconștiente după impactul celor două mașini. Potrivit SAJ Constanța, cele trei victime nu au mai putut fi resuscitate, fiind declarate decedate.

Un alt rănit cu traumatism abdominal, suspect de hemoragie internă, a fost dus în stare critică la Spitalul Județean Constanța. Starea victimei este critică, a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

Primarul Guriță Dumitru din Mereni a declarat că cele trei victime decedate sunt din localitate de la el.

„Toți tineri, Dumnezeu să îi ierte. Este păcat. Persoana care a plecat la spital este din Topraisar”, a transmis primarul.

Ce spun reprezentanţii ISU Constanţa

„În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier intre 2 autoturisme pe DJ391 intre localitatile Topraisar si Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate  2 ASAS , 2 SMURD B , 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD si 1 echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor incarcerate s-a inceput protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a 4 victima a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică”.

Citeşte şi Accident grav în Caraş-Severin. Patru TIR-uri s-au ciocnit violent la Caransebeș. Un şofer a murit, iar altul a fost rănit

Citeşte şi Microbuz şcolar cu elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat planul roşu de intervenţie VIDEO