Accident cumplit la Vaslui. Două tinere de 14 și 19 ani, care mergeau pe marginea drumului, au fost lovite în plin de un șofer neatent

Accident înfiorător la Vaslui. Două adolescente care se deplasau pe marginea drumului au fost lovite în plin de un șofer neatent.

30 oct. 2023, 23:02
Accident cumplit la Vaslui. Două tinere de 14 și 19 ani, care mergeau pe marginea drumului, au fost lovite în plin de un șofer neatent
Accident cumplit la Vaslui. Două tinere au fost lovite de un șofer neatent

Accident grav de circulație pe raza comunei Vulturești, județul Vaslui, luni, 30 octombrie. Echipele medicale au fost solicitate să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce un șofer a lovit în plin două tinere ce se deplasau pe marginea drumului.

În urma accidentului, cele două vivtime de 14, respectiv 19 ani, au ajuns pe asfalt, iar una dintre ele, minora de 14 ani, a rămas inconștientă. Medicii ajunși la fața locului au acordat îngrijiri. Se pare că rănile suferute au fost extrem de grave, astfel că medicii de pe ambulanță decis transportul acesteia la Spitalul de copii „Sf. Maria” din Iași.

Citește și: Accident teribil în Galați! Un tânăr a murit, iar alți doi au fost răniți grav, după ce mașina lor s-a răsturnat și a luat foc

Victimele accidentului au avut norocul să primească ajutor în primele minute de la nenorocire, pentru căm în acel moment, prin zonă au trecut două ambulanțe, care au acordat primul ajutor  până la sosirea echipajului SMURD, cu medic.

Minora a suferit un traumatism cranian și prezenta mai multe plăgi. Medicii au suspectat și o ruptură de splină, așa că, odată ajunsă la spital, victima va intra direct în sala de operații, potrivit Vremea Nouă.

Un alt accident înfiorător a avut loc, tot azi, în Gorj, la ieșirea din Vărăști. Trei persoane au fost rănite.

„Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DJ 401, la ieşire din localitatea Vărăsti. În eveniment au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost găsit blocat în autovehicul și a fost necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extras în siguranță. Alte două tinere, de 18 și 23 de ani, au fost rănite. 

Toate persoanele implicate erau conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la un spital din Capitală.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ”, a anunțat ISU Giurgiu.

Citește și: ACCIDENT groaznic la Festivalul Oktoberfest din Capitală. Un tobogan gonflabil s-a prăbușit cu 12 copii

La Constanța, un motociclist și-a pierdut viața, luni, pe A4, după ce a intrat în parapetul median. Reprezentanții IPJ Constanța au anunțat că, luni după-amiază, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi –  Biroul de Poliţie Autostrada A2  Bucureşti – Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Autostrada A4, s-a produs un accident rutier.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă şi, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei, lovind parapetul median”, au precizat poliţiştii.

În urma accidentului, bărbatul a decedat.