Accident cumplit, opt persoane au murit pe autostradă. IMAGINI ŞOCANTE

Vehiculul înmatriculat în Ungaria, care transporta peste 50 de persoane, a intrat în coliziune la ora 05.55 cu stâlpul unui viaduct.

15 aug. 2021, 13:23
Accident cumplit, opt persoane au murit pe autostradă. IMAGINI ŞOCANTE

Accident grav.

Opt persoane au murit, duminică, într-un accident de autocar pe o autostradă, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta, a anunţat poliţia din Ungaria, potrivit AFP.

Vehiculul înmatriculat în Ungaria, care transporta peste 50 de persoane, a intrat în coliziune la ora 05.55 cu stâlpul unui viaduct.

46 de pasageri au fost răniţi uşor, iar alţi doi au răni grave. Autorităţile nu au precizat vârstele şi identităţile victimelor. Cauza accidentului încă nu a fost stabilită. În 2003, 33 de persoane au murit în Ungaria după coliziunea dintre un tren şi un autocar cu turişti germani la Siofok, staţiune situată la 100 de kilometri sud-vest de Budapesta, scrie hiradu.hu.

Accidente rutiere grave produse în lume în 2021

Accident 8 august 2021 – 14 persoane au murit şi 18 au fost rănite când un autobuz a pierdut controlul, a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat în provincia vestică turcă Balikesir. Autobuzul se îndrepta spre Izmir, pe coasta Mării Egee. Printre cei decedaţi se numără şi cei doi şoferi ai vehiculului, care transporta 32 de persoane.


12 aprilie 2021 – Optsprezece pasageri au murit pe loc şi doi în timp ce erau transportaţi la spital, alţi 14 fiind răniţi într-un accident de autobuz în Peru. Acesta făcea legătura între două provincii, a derapat şi s-a răsturnat în regiunea nordică Ancash, în drum spre capitala Lima.

Maşină răsturnată după un accident înfiorător în Câmpulung. Un mort și două persoane rănite
2 martie 2021 – O coliziune între un vehicul supraîncărcat cu pasageri şi un camion s-a soldat cu 13 morţi, în sudul Californiei.

16 februarie 2021 – Un autobuz s-a prăbuşit în albia unui râu din apropierea oraşului indian Satna, din Madhya Pradesh, soldându-se cu 53 de morţi.

Maşină a Poliţiei implicată într-un accident rutier, în Timişoara. A lovit un autocamion care circula regulamentar

6 februarie 2021- Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite într-un accident rutier, produs în apropiere de Przemysl, sud-estul Poloniei, după ce un autocar, înmatriculat în Ucraina, cu 57 de persoane la bord, a părăsit carosabilul.

27 ianuarie 2021 – O coliziune între un autobuz şi o cisternă care transporta combustibil s-a soldat cu 53 de morţi şi 29 de răniţi în apropierea oraşului Dschang din Camerun.

https://www.youtube.com/watch?v=gT1Kg1phwrs