Accident cumplit pe A10, între Alba Iulia și Sebeș: Două mașini au fost distruse complet. Sunt patru victime, printre care și un copil

Un accident deosebit de grav a avut loc, vineri, pe autostrada A10, între Alba Iulia și Sebeș. Două mașini au fost făcute praf. Sunt patru victime, printre care și un copil.

08 iul. 2022, 17:27
Accident cumplit pe A10, între Alba Iulia și Sebeș: Două mașini au fost distruse complet. Sunt patru victime, printre care și un copil

Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs pe A10, pe sensul Alba Iulia – Sebeș, fiind implicate două autoturisme.

Forțele ajunse la locul intervenției au constatat că toate victimele din accident erau ieșite din autoturisme, fără persoane încarcerate. În accident au fost implicati trei adulți și un copil, conștienti, care au fost transportați la spital.

În timp ce agenții de la Poliția Autostrăzi efectuau cercetarea la fața locului, autospeciala Duster a acestora a fost acroșată de un tir. În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime.

Accident grav în Dâmboviţa. Un camion care circula cu viteză mare a intrat într-o biserică

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineaţă, în judeţul Dâmboviţa. Un şofer a fost rănit după ce a intrat cu tirul în zidul unei biserici.

Un șofer a intrat cu tirul într-o biserică, în localitatea Titu. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în zidul lăcaşului de cult.

Potrivit primelor informaţii, tirul circula cu o viteză mare pe DN7, dinspre Potlogi către Găeşti. Acesta nu era încărcat, iar în dreptul unei benzinării a intrat în derapaj şi a lovit un stâlp de curent electric, după care s-a oprit în capela bisericii din localitate.

În urma impactului, şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost rănit. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Târgovişte.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări în acest caz.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost oprită.