Accident cumplit pe DN6, în județul Caraș Severin. O persoană a murit, altele patru au fost rănite grav

Un accident grav a avut loc duminică după-amiaza pe DN 6, în comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin. În urma impactului, o persoană a murit și altele patru au fost rănite.

30 apr. 2023, 22:17

Mai multe mașini s-au ciocnit de un TIR, iar în urma accidentului cinci persoane au fost rănite. Din nefericire una dintre ele a murit, nu s-a mai putut face nimic să fie salvată.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un echipaj IPJ.

Citește și Dezastru aviatic în Spania, în apropiere de Barcelona! Două avioane s-au ciocnit. Nu există niciun supraviețuitor

În accident au fost implicate un autocamion (cap tractor și semiremorcă), o autofurgonetă cu animale (cai) și 3 autoturisme, fiind solicitată și intervenția elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeș. În urma evenimentului au rezultat 5 victime: 4 persoane transportate la spital cu traumatisme, iar 1 victimă este decedată.

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate în zonă.

Accident grav pe A3 București-Ploiești

Accident, duminică seară, pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 37+200 de metri. A avut loc o coliziune între două autoturisme, iar două persoane au suferit mai multe leziuni, având nevoie de îngrijiri medicale. Un copil a fost și el rănit.

Maşină răsturnată pe plafon, în afara DN 1 D. Şoferul are o alcoolemie de 1,38 la mie alcool pur în aerul expirat

Un autoturism condus de un şofer beat a fost implicat într-un accident rutier produs duminică după amiază pe drumul naţional 1 D, în judeţul Prahova. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei, în condiţiile în care testul făcut la locul accidentului a indicat o alcoolemie de 1,38 la mie alcool pur în aerul expirat.

Citește și Iulian, tânărul de 21 de ani mort în accidentul din Iași, avea planuri mari de viitor. Urma să se căsătorească și să își construiască o cabană. Cunoscuții sunt distruși de durere

Accidentul a avut loc în zona comunei prahovene Ciorani, pe DN 1 D, care face legătura între localitatea Albeşti din judeţul Prahova şi judeţul Ialomiţa. Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care şofa beat, a pierdut controlul asupra direcţiei iar maşina la volanul căreia se afla s-a răsturnat, rămânând pe plafon, în afara părţii carosabile.

Testul făcut la locul accidentului a indicat 1,38 la mie alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost preluat de către poliţişti şi condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.