Accident cumplit pe şoseaua de centură a Iaşiului. Două persoane au murit pe loc VIDEO

Un accident cumplit a avut loc vineri seară, pe şoseaua de centură a Iaşiului. Două persoane au murit după ce unul dintre şoferi a încercat să depăşească şi a intrat într-o autoutilitară care circula pe sens opus.

23 nov. 2018, 20:05

Două persoane au murit şi una a fost rănită, vineri seara, în urma unui accident produs pe şoseaua de centură a oraşului Iaşi, din cauza unei depăşiri.

Potrivit primelor informaţii, şoferul unei Skoda mergea cu viteză mare şi a încercat să depăşească autoturismul Audi. Ambele maşini circulau dinspre Uricani spre Ciurea. În momentul depăşirii, Skoda s-a izbit puternic de o autoutilitară care circula din sens opus, iar maşina Audi a lovit Skoda în spate, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

În urma impactului, atât şoferul din Skoda, cât şi şoferiţa din Audi şi-au pierdut viaţa.

„Era ceaţă, eu conduceam autoutilitara. Skoda a venit ca o săgeată. A intrat în plin în maşina mea, m-a lovit violent. N-am avut ce să mai fac, am tras de volan, dar n-am putut evita. Sunt lovit la picior, dar mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt şocat de cele întâmplate”, a spus bărbatul care conducea autoutilitara.

La locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, dar şi poliţişti, aceştia din urmă începând cercetări.

La locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, dar şi poliţişti, aceştia din urmă începând cercetări.

Medicii au încercat resuscitarea celorlalţi doi şoferi implicaţi în accident, fără succes însă.

Circulaţia rutieră în zonă a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers timp de zeci de minute.