Accident cumplit pe Valea Oltului. Un mort şi doi răniţi după ce două tiruri s-au ciocnit frontal

O persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite într-un accident produs luni dimineaţa pe DN 7, în dreptul localităţii Proieni, şi în care sunt implicate două autotrenuri, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

11 apr. 2022, 08:29
Accident cumplit pe Valea Oltului. Un mort şi doi răniţi după ce două tiruri s-au ciocnit frontal

Un teribil accident a avut loc, în această dimineață, pe Valea Oltului, între două TIR-uri. O persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă. Salvatorii au intervenit de urgență și au restricționat circulația pentru a prelua cât mai repede victimele.

Cele două camioane s-au izbit frontal. Șoferul turc al camionului încărcat cu muștar a murit pe loc în cabină.

„Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat, în timp ce conducea un autotir pe DN 7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei Vâlcea, Georgiana Stancu, potrivit Agerpres.

Cele două victime rănite au fost transportate la spital cu o ambulanţă SMURD.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri de mers, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi: Situaţie scandaloasă în Bihor! Sute de litri de acid sulfuric, turnaţi în puţul de apă potabilă al unui sat. Garda de Mediu: „E de puritate mare, periculoasă”