Accident cumplit provocat de un băiat de bani gata. Un taximetrist a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, luni, în Drobeta Turnu-Severin. Un taximetrist a murit pe loc după ce maşina sa a fost lovită în plin de un bolid.

04 ian. 2021, 13:04
Accident cumplit provocat de un băiat de bani gata. Un taximetrist a murit pe loc

Accident cumplit în Drobeta Turnu Severin. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui bolid a pătruns pe contrasens şi a lovit două maşini. În urma impactului, şoferul unui taxi a murit pe loc.

Accident cumplit provocat de un băiat de bani gata. Trafic blocat

Traficul în zonă este blocat.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări în acest caz.

Citeşte şi Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Şase persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un parapet

Accident grav pe centura din Suceava. Traficul este BLOCAT

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, produs luni pe centura orașului Suceava. Traficul în zonă este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Suceava, în zona localității Moara, conform Mediafax.

Conform polițiștilor, circulația rutieră în zonă este oprită pe ambele sensuri.

Accident provocat de un şofer băut, în Gorj. Trei persoane au fost rănite

 

Un bărbat de 50 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane, acesta aflându-se la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 50 de ani, din comuna Plopşoru, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, bărbatul, în cursul zilei de ieri (duminică – n.r.), în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopşoru, la efectuarea manevrei de mers înapoi, un tânăr, de 31 de ani, din oraşul Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Filiaşi, ar fi virat pentru a evita impactul, părăsind partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a precizat Ţuhaşu.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 31 de ani şi a altor trei persoane, pasageri în autoturism, cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani, din oraşul Filiaşi, victimele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto de 50 de ani, a rezultat o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.