Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Un accident cumplit a fost provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Atât el, cât şi soţia acestuia au murit după ce au intrat într-un autoturism care circula regulamentar. De asemenea, patru persoane au fost rănite.

09 nov. 2021, 08:24
Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Incidentul s-a petrecut pe DN7, în localitatea Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa.

Accident cumplit provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani

Accidentul s-a petrecut după ce şoferul în vârstă de 79 de ani a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura şi a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar.

Citeşte şi Fiu de primar, implicat într-un accident mortal în Ialomiţa

În urma impactului, şoferul în vârstă de 79 de ani şi soţia acestuia au murit pe loc. De asemenea, patru persoane din maşina condusă regulamentar au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital. Este vorba despre şoferul în vârstă de 34 de ani şi de trei copii.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Accident grav între un TIR şi un autoturism. Doi oameni au murit pe loc

Un accident cumplit s-a petrecut recent în judeţul Teleorman. Două persoane au murit pe loc în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism.

Tragedia s-a petrecut pe DJ612 A, spre Spitalul TBC, pe raza municipiului Roșiorii de Vede. Potrivit martorilor, tragedia s-ar fi petrecut după ce şoferul autoturismului nu a acordat prioritate tirului. În urma impactului, două persoane, un bărbat în vârstă de 68 de ani şi o femeie de 62 de ani, au murit. Ambele persoane se aflau în autoturismul din cauza căruia s-ar fi petrecut accidentul.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi Tragedie în Bistrița. Biciclist de 74 ani, accidentat mortal de un şofer de 21 ani

 


loading...
Partenerii noștri