Accident de coșmar în Spania. Patru persoane au murit și trei au fost rănite, după ce au fost lovite de tren

Accident teribil în Spania. Patru persoane au murit și trei au fost rănite, duminică, după ce au fost lovite de un tren de navetiști, în timp ce traversau o linie de cale ferată în Catalonia, nord-estul Spaniei.

11 sept. 2023, 20:32
Accident de coșmar în Spania. Patru persoane au murit și trei au fost rănite, după ce au fost lovite de tren

Accidentul a avut loc atunci când un grup de șapte persoane a încercat să traverseze calea ferată în Montmelo, la aproximativ 20 de kilometri nord de Barcelona, au transmis serviciile de urgență din Catalonia.

Citește și Accident feroviar mortal în Vâlcea. Un autoturism în care se aflau cinci persoane, printre care și doi copii, a fost lovit în plin de tren

Oamenii legii fac cercetări să afle cauzele exacte ale accidentului.

Potrivit presei spaniole, în apropiere de locul accidentului avea loc un festival de muzică, în ajunul unei sărbători în Catalonia. Ministrul Transporturilor, Raquel Sanchez, a transmis condoleanţe familiilor victimelor. Pere Aragones, şeful guvernului regional al Cataloniei, s-a declarat „complet devastat” de tragedie.

Aproximativ 170 de pasageri se aflau la bordul trenului de navetişti, însă aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri. Cu toate acestea, circulaţia a fost suspendată în zonă după acest accident mortal.

Accident tragic în Italia. Un tren a spulberat cu 160 km/oră cinci muncitori care lucrau pe şine

Muncitorii lucrau pentru o companie care efectua lucrări de înlocuire a câtorva metri de cale ferată în apropierea gării.

Un tren a călcat şi a ucis, la scurt timp după miezul nopţii, cinci muncitori din zona Torino care lucrau pe şine. Alte două persoane au fost rănite, relatează ANSA.

Accidentul a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, în apropierea gării Brandizzo.

Citește și Tragedie în Bacău. Patru victime, între care doi adulți și doi copii, și-au pierdut viața într-un tragic accident. Mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Trenul se deplasa cu 160 de kilometri pe oră. Muncitorii lucrau pentru o companie care efectua lucrări de înlocuire a câtorva metri de cale ferată în apropierea gării, iar trenul transporta vagoane de la Alessandria la Torino pe linia Torino-Milano.