ACCIDENT DE MUNCĂ în Cluj: Un muncitor a fost strivit de cofraje metalice

Un bărbat din Zalău lucra pe un șantier din Cluj, moment în care, mai multe cofraje metalice s-au desprins dintr-o macara și au căzut peste corpul acestuia, strivindu-l.

28 nov. 2014, 17:20
ACCIDENT DE MUNCĂ în Cluj: Un muncitor a fost strivit de cofraje metalice

Accidentul s-a produs pe şantierul noii clădiri The Office din Cluj-Napoca. Bărbatul de 46 de ani, din Zalău, nu a mai avut nicio șansă la viață. Cofrajele metalice, căzute de pe o macara, i-au străpuns corpul și l-au strivit, potrivit ziarulclujean.ro.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai avut ce face pentru muncitor. Acesta era deja decedat la sosirea salvatorilor. „În jurul orei 15.00, s-a înregistrat un accident de muncă mortal pe un șantier de pe strada Bulevardul 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca. Conform primelor informații, de pe o macara s-au desprins cofraje metalice care au căzut peste un muncitor, fiind accident mortal. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul„, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj au început și ei ancheta. Inspectorii de muncă s-au deplasat la fața locului pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

CITEŞTE ŞI: Accident de muncă ŞOCANT la birou. O SECRETARĂ a rămas CHEALĂ, urlând de durere, dintr-o simplă eroare FOTO