Accident de TIR pe DN 5. Şoferul a adormit şi a izbit în plin o dubă VIDEO

Trafic blocat azi noapte pe DN 5 din cauza unui accident. Șoferul unui tir din Bulgaria a adormit la volan şi a intrat într-o dubiță ce aparține ENEL. În urma impactului, aceasta s-a răsturnat. Cei doi lucrători au avut noroc şi au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

23 iun. 2015, 05:55
Accident de TIR pe DN 5. Şoferul a adormit şi a izbit în plin o dubă VIDEO

Șoferul din imaginile de mai jos se îndrepta spre Bucuresti, cu tirul încărcat cu fier beton. Dupa un drum lung şi obositor, bărbatul a aţipit la volan ca apoi să se oprească direct in mașina celor de la Enel.

Citeşte şi Un şofer român, implicat într-un accident produs în Belgia

Maşina a luat-o în faţă, ne-am răsucit ca să zic aşa şi am căzut pe cioburile de la geamul de la uşă. Noi stăteam pe loc„, au declarat victimele aflate în maşina Enel.

Impactul a fost atât de puternic, încât duba s-a răsturnat de câteva ori în afara carosabilului. Centura de siguranța le-a salvat viata șoferul şi pasagerului din dreapta, care au ieșit singuri din mașină.

Citeşte şi Şofer cascador la Iaşi. A rămas suspendat cu maşina pe gardul cârciumii VIDEO

Traficul în localitatea 1 Decembrie a fost blocat timp de mai bine de o oră, cât timp polițiștii au făcut cercetarea la faţa locului. Acum, şoferul bulgar este cercetat. Ca o primă măsură, i-a fost reţinut permisul de conducere.