ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV în Maramureş: Doi fraţi şi-au pierdut viaţa VIDEO

Accident grav, sâmbătă dimineaţă, în județul Maramureș. Doi fraţi au murit după ce s-au izbit violent cu maşina de un TIR. Un copil de 5 ani, care se afla în maşina morţii, a scăpat cu viaţă ca prin minune. Cel mai probabil, tragedia s-a produs pentru că şoferul autoturismului a adormit la volan.

12 oct. 2013, 06:06
ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV în Maramureş: Doi fraţi şi-au pierdut viaţa VIDEO

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 18B, la ieşirea din Baia Mare, informează România TV. Şoferul TIR-ului a spus că s-a trezit cu maşina în faţă. A frânat, dar nu a reuşit să evite impactul.

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Şoferul se pare că a adormit. Nu ştiu, nu pot să-mi dau seama. Am reuşit să pun frână, am dat din faruri o dată şi gata”, a spus şoferului TIR-ului.

În urma impactului violent, şoferul de 33 de ani a murit pe loc. În maşină se afla şi sora şoferului împreună cu fiica sa de 5 ani. Femeia a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o minute în şir, dar în zadar. Fetiţa ei a scăpat ca printr-o minune, cu leziuni uşoare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. „Din primele cercetări rezultă că accidentul rutier s-a produs pe fondul rulării pe contrasens”, a precizat Vasile Belea de la Poliţia Rutieră Maramureş.

Cel mai probabil, şoferul maşinii a adormit la volan. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore.