Accident TERIBIL în Prahova: O fetiţă de cinci ani A MURIT pe loc, fratele ei, dus cu elicopterul la spital

Un accident teribil s-a produs, marţi, la Filipeştii de Pădure, în Prahova. O fetiţă de 5 ani, victimă a accidentului rutier, a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite.

26 aug. 2014, 11:16
Accident TERIBIL în Prahova: O fetiţă de cinci ani A MURIT pe loc, fratele ei, dus cu elicopterul la spital

Fetiţa, grav rănită la nivelul abdomenului, a decedat înainte de a fi transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, potrivit Agerpres. Copila a murit în ambulanţă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, din cauza unor rupturi ale organelor interne.

În acelaşi accident, a fost rănit grav şi un băieţel de 9 ani, fratele micuţei decedate. Acesta a suferit traumatisme tot la nivel abdominal, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde i se acordă îngrijiri medicale.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Din primele date de la faţa locului, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În impact au mai fost răniţi uşor şi părinţii celor doi copii.

CITEŞTE ŞI: Accident rutier GRAV. Un tânăr băut a doborât un stâlp de iluminat. Cinci persoane au ajuns la spital

„Din primele cercetări reiese că femeia care conducea autoturismul pe drumul fără prioritate nu a acordat prioritate de trecere şi a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din impact a rezultat decesul fetiţei de 5 ani şi rănirea gravă a altui copil, în vârstă de 9 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Maşina în care era fetiţa circula cu viteză”, a declarat, la România TV, Georgian Drăgan, reprezentant al Poliţiei Prahova.