Accident extrem de grav pe DN7. Maşină căzută în râu, tinere disperate urcate pe capotă VIDEO

Noapte de coşmar pentru două tinere din Sibiu. Femeile au plonjat cu maşina în râul Olt după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului într-o curbă. Au reuşit să iasă singure pe geam şi s-au urcat pe capota maşinii unde au strigat după ajutor. Un alt şofer care a văzut accidentul a sunat la 112.

24 oct. 2016, 05:27
Accident extrem de grav pe DN7. Maşină căzută în râu, tinere disperate urcate pe capotă VIDEO

Un grav accident s-a petrecut în localitatea Boiţa, pe DN 7. Impactul a fost observat de o altă şoferiţă care a oprit şi a sunat la 112.

„Eu am vazut chiar momentul impactului, momentul in care s-au lovit de gura podului, au sarit in aer si au ajuns in rau. Am oprit imediat. Am auzit strigate de ajutor”, povesteste soferita.

Până la sosirea pompierilor au urmat momente de panică pentru cele două tinere care au ieşit pe geamurile maşinii şi s-au urcat pe capotă. Potrivit România TV, tanara care se afla la volan a pierdut controlul volanului cel mai probabil din cauza vitezei. Masina a lovit un cap de pod, iar apoi a zburat pur si simplu de pe Drumul National si a plonjat in Olt. Cele doua tinere au reusit sa se salveze. Au iesit afara si s-au urcat pe autoturism, apoi au strigat dupa ajutor.

„Erau iesite fetele din masina pe geam asa si se tineau de capota si strigau că le e frig. Una avea la barba un pic de sange si parca la mana ce am observat. Erau speriate”, povesteste un martor.

În cele din urmă la faţa locului au ajuns poliţiştii şi salvatorii care au reuşit să le aducă la mal şi le-au dus apoi direct la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Vezi si> 13 oameni au murit şi alţi 31 au fost răniţi în urma unui accident de autocar ce a avut loc în California