Accident feroviar în Argeş: cel puţin opt victime, dintre care şase copii VIDEO

Opt persoane au fost rănite, duminică, în localitatea argeşeană Ţiţeşti, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

28 sept. 2014, 08:52
Accident feroviar în Argeş: cel puţin opt victime, dintre care şase copii VIDEO

Accident feroviar în Argeş. În urma coliziunii, au fost răniţi şase copii şi doi adulţi, potrivit primelor informaţii comunicate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, circula pe un drum comunal din direcţia Ţiţeşti către DN 73. Conducătorul auto nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir.

ACCIDENT în Vaslui. O maşină a fost acroşată de un tren, o persoană rănită

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, răniţii urmând să fie transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, nu a fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.