Accident feroviar în Călăraşi. Trei persoane au fost rănite

Un accident feroviar s-a produs vineri dimineaţă în judeţul Călăraşi. Un tren personal a acroşat un autoturism în care se aflau 6 persoane. Şoferul nu s-a asigurat la trecerea căii ferate şi a fost lovit de trenul care circula pe ruta Bucureşti - Olteniţa. Trei dintre călătorii autoturismului au avut nevoie de îngijiri medicale.

02 sept. 2016, 08:05
Accident feroviar în Călăraşi. Trei persoane au fost rănite

Un accident grav s-a produs vineri, în judeţul Călăraşi. O maşină în care se aflau șase persoane a fost lovită de tren. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călărași, a declarat că toate persoanele care se aflau în autoturism sunt în afara oricărui pericol, scrie puterea.ro.

„Am fost solicitați să intervenim la o trecere de nivel cu calea ferată unde un tren personal care circula pe ruta București-Oltenița a acroșat un autoturism în care se aflau șase persoane. Victimele sunt în stare bună. La fața locului s-a prezentat un echipaj de intervenție SMURD și două echipaje de ambulanță. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească, prezentând traumatisme ușoare. Toți cei aflați în mașină sunt bărbați, cu vârste cuprinse între 24 -46 de ani. Nu a fost nevoie de descarcerare. Toate cele șase persoane sunt în afara oricărui pericol”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași.

Citeşte şi ACCIDENT în Bistriţa. Un microbuz a intrat într-un taximetru. O persoană a fost rănită grav