Accident feroviar la Iaşi: Un tânăr s-a aruncat în faţa trenului

Un tragedie feroviară a avut loc în această după-amiază în apropiere de Bricolaj, între Podu de Piatră şi Nicolina. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului şi a rămas prins sub locomotivă.

11 feb. 2015, 15:38
Accident feroviar la Iaşi: Un tânăr s-a aruncat în faţa trenului

Evenimentul s-a produs în jurul orei 14:00. Martorii spun că tânărul de 24 ani, Daniel Melete, stătea de vorbă cu un prieten. În momentul în care trenul s-a apropiat de intrarea în gară, băiatul a sărit pur şi simplu în faţa locomotivei.

Nu este exclusă varianta unui accident, dar gestul a părut mai mult o sinucidere. Tânărul locuia în apropiere.

Echipaje de la descarcerare au acţionat pentru scoaterea bărbatului prins sub locomotivă. La locul tragediei au fost trimise şi echipaje de prim-ajutor, dar viaţa tânărului nu a putut fi salvată.

„Astazi, in jurul orelor 14.10, trenul Brasov – Iasi, la intrarea in Gara Nicolina a accidentat mortal un tanar de 26 de ani din Iasi. Din primele verificari rezulta ca acesta s-ar fi aruncat in fata trenului. Cercetarile continua pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs acest incident. Urmeaza a se efectua necropsia. Cazul se afla in lucru la Sectia Regionala Politie Transporturi Iasi”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.