Accident grav, cinci oameni răniţi

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe drumul național 1C, pe raza localității clujene Fundătura.

02 oct. 2016, 15:11
Accident grav, cinci oameni răniţi

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică pe DN1C. Mai multe echipaje de acordare a primului ajutor s-au deplasat la fața locului, accidentul soldându-se cu persoane încarcerate. Din primele informații, un autoturism Renault înmatriculat în Cluj s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după impactul violent cu un autoturism Ford înmatriculat în Sibiu.

Trei persoane din autoturismul Renault au rămas încarcerate, fiind scoase dintre fiarele contorsionate de către salvatorii din cadrul echipajului de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Dej.

Potrivit someseanul.ro, în autoturismul Ford se aflau două persoane, care au refuzat transportul la spital. Celelalte trei victime din Renault, toate din Dej, au fost preluate de ambulanțele de la Dej și Cluj-Napoca și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră, iar coloanele de autovehicule s-au întins pe câțiva kilometri. Ulterior, polițiștii rutieri au deschis traficului rutier un sens de mers, circulându-se alternativ.

Vezi şi: Trei oameni au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat