Accident grav cu 10 victime pe centura Timișoarei. Momentul impactului frontal, surprins de o cameră de bord. Șoferul vinovat intrase în depășire pe linia continuă

Un accident grav s-a produs pe Centura Timișoarei. În urma impactului frontal dintre un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani care depășea o coloană de mașini pe linie continuă 10 persoane au ajuns la spital. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a microbuzului lovit de șoferul teribilist.

26 apr. 2023, 15:24
Accident grav cu 10 victime pe centura Timișoarei. Momentul impactului frontal, surprins de o cameră de bord. Șoferul vinovat intrase în depășire pe linia continuă

Un accident grav s-a produs marti dupa-amiaza pe centura de ocolire a Timisoarei in apropierea localitatii Giarmata Vii. În urma impactului dintre un microbuz și două autoturisme, 10 oameni au fost raniti, fiind transportați la spital.

Citește și: Autocar cu 42 de pasageri, implicat într-un accident la Pufești. A fost activat PLAN ROȘU de intervenție

„Un barbat în varsta de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timisoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depasire si a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un barbat în varsta de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat intr-un alt autoturism condus de un barbat în varsta de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

In urma impactului a rezultat ranirea celor doi conducatori auto in varsta de 29 si 43 de ani, si a 8 pasageri din microbuz (un barbat si 7 femei), acestia fiind condusi la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis, citați de opiniatimisoarei.ro.

Citește și: Plan roşu de intervenţie după un accident grav. Un microbuz plin de pasageri a lovit frontal un autoturism

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord aflată în microbuz.