Accident grav cu patru victime în Mureş. Printre răniţi, un copil de 2 ani

Un accident grav, soldat cu patru victime, a avut loc, marţi după-masă, în jurul orei 14:00, în judeţul Mureş. Pompierii de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş au intervenit la faţa locului. De asemenea, un elicopter SMURD a fost trimis în zonă.

28 iul. 2015, 14:03
Accident grav cu patru victime în Mureş. Printre răniţi, un copil de 2 ani

Reprezentanţii ISU Mureş au precizat că două dintre victimele acestui accident grav au reuşit să iasă din maşină, una dintre ele având un copil de 3 ani, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Accident GRAV în Sibiu. O persoană şi-au pierdut viaţa, trei au fost rănite grav

În localittatea Luduş, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Luduş a trecut pe sensul opus de mers, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism condus de un alt tânăr de 31 de ani din Luduş. În urma accidentului au rezultat patru victime, cei doi şoferi, o femeie de 34 de ani şi un copil de 2 ani. Femeia de 34 de ani, aflată în cel de-al doilea auto este în stare gravă”, a declarat subcomisar Carmen Frandeş, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Citeşte şi Accident TERIBIL în Prahova. Şofer pasionat de off-road, mort după ce a căzut cu maşina în prăpastie

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri pe o distanţă de aproximativ 200 de metri după producerea acestui accident grav.