Accident grav, cu doi morţi, în Hunedoara. Şoferul a adormit la volan

Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism VW, în care se mai aflau tatăl sau şi un vecin, s-a prăbuşit joi seara cu maşina într-o râpă, pe marginea şoselei Hunedoara – Cinciş.

27 apr. 2015, 20:40
Accident grav, cu doi morţi, în Hunedoara. Şoferul a adormit la volan

Accidentul rutier s-a petrecut într-o curbă, în coborâre, în apropiere de barajul Lacului Cinciş. Maşina a ieşit în decor şi s-a prăvălit într-o râpă, de la înălţimea de 7 metri. Cei doi pasageri au murit pe loc, iar şoferul a scăpat cu răni uşoare.

Citeşte şi Accident spectaculos: Un camion care transporta un buldoexcavator s-a răsturnat pe şosea VIDEO

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, tânărul de 28 de ani, care conducerea de la Hunedoara spre satul Lunca Cernii de Jos, din Ţinutul Pădurenilor, a adormit la volan. „Şoferul unui autoturism, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o prăpastie de aproximativ şapte metri. Consecinţele acestui accident sunt grave: două persoane decedate – pasagerul din dreapta care este tatăl şoferului şi un vecin care era pe bancheta din spate, iar şoferul a fost transportat la spital„, a declarant Micu.

Citeşte şi TRAGEDIE: O cunoscută creatoare de modă a murit într-un accident rutier

Tânărul plecase luni dimineaţă la Hunedoara, împreună cu tatăl şi un vecin, pentru a depune actele la APIA pentru obţinerea de subvenţii pentru păşune şi teren cultivat. Accidentul a avut loc seara, în jurul orei 19.00, în timp ce aceştia se întorceau acasă, în satul Lunca Cernii de Jos.