Accident GRAV cu patru maşini în Focşani. Mai multe persoane, RĂNITE FOTO VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc, joi, în apropiere de Focşani. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, patru maşini s-au ciocnit şi mai multe persoane au fost rănite.

07 mai 2015, 08:25

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN2-E85 la ieșirea din municipiul Focșani spre Garoafa, informează jurnaldevrancea.ro. Din primele informații patru persoane, printre care un copil  în vârstă de patru ani și tatăl acestuia au suferit răni grave.

Celelalte două persoane sunt doi bărbați, unul dintre ei, necesitând intervenția echipajelor de descarcerare. 

Conducătorul unui autoturism Dacia Papuc nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un alt autoturism. În urma coliziunii, alte două autoturisme care circulau regulamentar au fost lovite de autoturismul proiectat.

Victimele au fost transferate la Spitalul de Urgență Focșani.

Din primele informații oferite de polițiști, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar și din cauza carosabilului umed și a vizibilității reduse. La momentul producerii accidentului, în zonă, ploua torențial.