Accident grav cu patru victime pe DN 12

Patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite într-un accident rutier petrecut duminică pe DN 12, în apropierea localității Coșeni, pe fondul neadaptării vitezei de condițiile de drum.

08 ian. 2017, 14:33
Accident grav cu patru victime pe DN 12

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna, în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară înmatriculate în județul Covasna, iar din cercetări a reieșit că șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 41 de ani, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe contrasens, lovind autoturismul care circula regulamentar.

În urma impactului conducătorul autoturismului a fost rănit grav, iar alte trei persoane, respectiv două femei aflate în autoturism și un copil de 10 ani, aflat în autoutilitară, au fost rănite ușor, transmite Agerpres.

Pentru salvarea victimelor au intervenit două echipaje de descarcerare și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe, precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Covasna.

”Forțele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, executarea manevrelor de descarcerare a conducătorului autoturismului și deconectarea bornelor bateriilor celor două autovehicule. Șoferul autoturismului, în vârstă de 51 de ani, a fost descarcerat de către pompieri și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sfântu Gheorghe, alături de ceilalți doi ocupanți din autoturism și copilul aflat în autoutilitară”, se menționează într-un comunicat de presă.