Accident grav de muncă la o carieră de piatră. Un muncitor, lovit în cap de un bolovan

Un muncitor a fost adus în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în cariera de piatră de la Chişcădaga.

05 sept. 2019, 15:29
Accident grav de muncă la o carieră de piatră. Un muncitor, lovit în cap de un bolovan

Un muncitor a fost adus în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în cariera de piatră de la Chişcădaga. Un accident grav a avut loc, miercuri, în cariera de piatră de la Chişcădaga.

Un muncitor a fost găsit inconştient şi a fost adus de urgenţă în spital după ce un bolovan de mari dimensiuni s-a desprins şi i-a căzut în cap. Victima în vârstă de 52 de ani, din comuna Topliţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, cu multiple răni la cap.

„Are o fractură craniană cu înfundare, un hematom şi multiple fracturi. Iniţial a fost transportată în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva,de unde a fost transferată la spitalul judeţean din Timişoara, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, potrivit adevarul.ro.

Muncitorul era angajat al firmei Swiss Trade SRL, o societate care se ocupă de demolări, ecologizări, transport pentru construcţii şi transport de utilaje.