Accident grav din cauza poleiului. Şoferul unui camion a rămas încarcerat

Un accident grav a avut loc vineri dimineaţă în judeţul Iaşi din cauza poleiului. Şoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat. A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru ca bărbatul să poată fi scos de sub mormanul de fiare.

18 dec. 2015, 14:12
Accident grav din cauza poleiului. Şoferul unui camion a rămas încarcerat

Şoferul în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul volanului în timp ce cobora o pantă în localitatea Mogoşeşti. Din cauza poleiului camionul în care se aflau produse lactate a derapat şi a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

Şoferul a rămas încarcerat în timp ce un bărbat care fusese luat la ocazie şi se afla pe scaunul din dreapta a reuşit să iasă singur din maşină. 

Din cauza poleiului, echipajele de prim ajutor au ajuns foarte greu la locul accidentului. Oamenii aflați în zonă au aruncat nisip și prundiș pe stradă, pentru că nu intervenise nimeni. Cei de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri au ajuns abia după aproximativ două ore, potrivit newspascani.ro.

În cele din urmă, şoferul a fost scos de sub mormanul de fiare şi dus la Spitalul Municipal din Paşcani. Acesta a suferit multiple traumatisme, iar starea lui este una destul de gravă.

Citeşte şi