Accident grav, după petrecere. Cinci tineri s-au răsturnat cu mașina și au intrat într-o casă FOTO

Accident rutier grav în această dimineață, pe DN 28, în localitatea Scopoşeni din comuna ieşeană Gorban. O mașină, în care se aflau cinci tineri, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-o casă.

23 mai 2021, 15:38

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, pe DN 28, în localitatea Scopoşeni din comuna ieşeană Gorban. O mașină, în care se aflau cinci tineri, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-o casă.

La faţa locului au intervenit echipaje ISU şi SAJ Iaşi, inclusiv autospeciala de descarcerare deoarece una dintre victime era prinsă între resturile maşinii.

În mașină se aflau cinci tineri, doi băieți și trei fete. O persoană a rămas încarcerată și, cu ajutorul echipajelor de salvare, a fost scoasă din autoturism și dusă de urgență la spital, potrivit Mediafax.

Victimele au vârste cuprinse între 20 şi 25 ani şi se pare că se întorceau de la o petrecere. Cele cinci victime au multiple traumatisme şi au fost transportate la unităţi medicale din judeţul Iaşi, au anunţat echipele de intervenţie.

Destin tragic pentru doi tineri de 22 de ani! Au murit într-un accident cumplit, la Medgidia

Un alt accident îngrozitor s-a petrecut sâmbătă, în Medgidia. Doi tineri au murit brusc, la vârsta de 22 de ani, într-un accident cumplit produs pe bulevardul Independenței, în zona Penny Market.

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. Șoferul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, potrivit focuspress.

Mașina avea o viteză atât de mare încât pasagerul din dreapta l-a rugat pe tânăr să meargă mai ușor.

„Băi, las-o mai uşor! Las-o mai uşor, ai înnebunit? Băăă, mă omori, las-o, bă! Eu ştiu ce poate maşina, nu trebuie să-mi demonstrezi, că ştiu ce poate!”, i-a spus pasagerul din dreapta șoferului, cu doar câteva momente înainte de accidentul care le-a distrus viața, potrivit unui clip video postat pe rețelele sociale, a scris observatornews.ro.

La volanul autoturismului Audi se afla Ibram Relu, care conducea cu peste 150 km/h, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Tânărul de 22 de ani, care a murit pe loc, era căsătorit și avea doi copii.

Pasagerul din dreapta, Serhan Reis, lucra ca șofer la fabrica de amidon și era vărul unui consilier local.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Dobrogea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Victimele au fost găsite încarcerate. Au fost declarate decedate la scurt timp, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a le salva.