Accident grav în ARAD. O femeie a rămas încarcerată în maşina pe care o conducea

Un accident grav s-a petrecut, vineri dimineaţa, în localitatea arădeană Turnu. O femeie a rămas încarcerată în urma unui accident rutier. 

05 feb. 2016, 12:34

Un echipaj de descarcerare a fost trimis la faţa locului pentru a o scoate pe femeia rămasă blocată în autoturismul – marca Lancia – pe care-l conducea, scrie aradon.ro. Victima a fost predată în viaţă, în stare stabilă, către paramedicii SMURD, care au transportat-o la spital. Poliţiştii au fost la faţa locului şi au efectuat cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident TERIBIL la Timişu de Sus, în locul unde a avut loc şi accidentul lui Huidu. O femeie a murit pe loc VIDEO

Primele indicii arată că autoturismul condus de femeie a fost lovit din spate de o altă maşină – un Audi. În urma impactului, maşina condusă de şoferiţă a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism pe DN 7B, ajungând la intersecţia cu un drum lateral, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul aflat în faţa sa – la al cărui volan se afla o femeie în vârstă de 36 de ani -, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, femeia a fost rănită uşor”, a declarat inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.