Accident GRAV în Arad. Şase maşini au fost lovite de un TIR. Opt persoane, LA SPITAL

Un accident în lanţ a avut loc, joi după amiază, pe DN 79 în, judeţul Arad. Un tir a lovit şase maşini într-o localitate din judeţ. În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite.

17 mart. 2016, 15:03
Accident GRAV în Arad. Şase maşini au fost lovite de un TIR. Opt persoane, LA SPITAL

UPDATE. Opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad, două cu atac de panică şi şase cu diverse leziuni, între acestea fiind şi şoferul TIR-ului, care, potrivit primei evaluări medicale, ar fi suferit un atac cerebral.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje de la SMURD şi trei de la Ambulanţă.

Martori aflaţi în trafic le-au declarat poliţiştilor că automarfarul rula ca şi cum nu ar mai fi fost controlat şi a acroşat şi autoturisme de pe sensul opus, provocându-le avarii uşoare, precum ruperea oglinzilor, însă aceşti şoferi nu au rămas la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, un TIR care circula dinspre Oradea spre Arad, pe DN 79, a lovit iniţial un autoturism care circula în faţa sa, după care a mai lovit cinci maşini de pe acelaşi sens.

Primul autoturism a fost acroşat de TIR chiar la intrarea în localitatea Andrei Şaguna. Câţiva metri mai încolo, autotrenul a lovit alte trei maşini, iar apoi restul de până la şase, scrie aradon.ro.

În urma impactului,TIR-ul a ajuns în afara părţii carosabile.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi ACCIDENTE GRAVE în Constanţa. O persoană a murit, două au fost rănite